Vacature Senior Relatiebeheerder

Wat is je uitdaging als Senior Relatiebeheerder?

Ben jij ongewoon ondernemend en wil jij dé adviseur zijn van MKB- en bouwgerelateerde klanten? Zoek jij de wettelijke grenzen op zodat de klant het beste maatwerk advies krijgt? En wil jij kunnen sparren en meedenken met ondernemers over financiële, maar ook organisatorische vraagstukken? Dan heeft Lunenburg Administratie- en Advieskantoor in Veghel een bureau, met groene stoel, voor jou klaarstaan!

Lunenburg heeft op dit moment ongeveer 12 medewerkers in dienst, maar groeit nog steeds. Vanuit het kantoor in Veghel denken ze al 25 jaar met hun cliënten mee door ze o.a. bij te staan op (loon)administratief gebied. Maar er wordt verder gekeken dan dat. Door praktisch advies te geven waar de ondernemer echt mee vooruit kan en kennis te delen via de website en nieuwsbrieven. Lunenburg Administratie- en Advieskantoor is NOAB gecertificeerd.

Wat zijn jouw hoofdtaken en verantwoordelijkheden?

Als Senior Relatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor je eigen portefeuille en daarmee het directe aanspreekpunt voor de ondernemer. Je zorgt, in samenwerking met het team, voor tijdige oplevering van de jaarrekening en bijbehorende aangiften. Daarnaast ben je op automatiseringsgebied vooruitstrevend en vind je het vanzelfsprekend om continu na te denken over verbetering en/of vernieuwing hierin. Adviesopdrachten verzorg je zelfstandig of coördineer je indien het door een andere specialist in de organisatie wordt uitgevoerd. Kortom: de cliënt ziet jou als steun en toeverlaat binnen Lunenburg Administratie- en Advieskantoor.

Een greep uit jouw overige werkzaamheden:

 • het zelfstandig samenstellen en bespreken van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages. Je geeft hier advies over, in ruimste zin van het woord;
 • je begeleidt assistenten om het werk tijdig, kwalitatief goed en binnen het gestelde budget te realiseren;
 • je houdt je actief op de hoogte van relevante wettelijke en marktontwikkelingen;
 • ook jouw commerciële activiteiten zet je in bij het aandragen van nieuwe klanten d.m.v. acquisitie en netwerken.

Wat heeft Lunenburg Administratie- en Advieskantoor jou te bieden?

 • Uitstekend salaris (€ 3.500 – € 4.500 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband).
 • 24 vakantiedagen + 5 vastgestelde atv dagen o.b.v. een fulltime dienstverband.
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en zakelijke kilometers.
 • Lunenburg betaalt mee aan een pensioenregeling.
 • Externe cursus- en opleidingsmogelijkheden.
 • Flexibele werktijden en thuiswerken is bespreekbaar.
 • Er is een actieve personeelsvereniging die leuke personeelsuitjes organiseert.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau, met voorkeur in de financiële sector.
 • Je hebt 5 tot 10 jaar werkervaring in het brede werkveld van financiële administratie.
 • Je hebt ervaring met belasting- en boekhoudsoftware; Lunenburg maakt o.a. gebruik van Exact Online en Nextens. MLE voor de samenstelpraktijk.
 • Ervaring met financieringstrajecten is een pre.
 • Je hebt de instelling van een ondernemende adviseur.
 • Je hebt (aantoonbare) affiniteit met automatisering.
 • Je bent woonachtig binnen een reisafstand van maximaal 30 minuten van Veghel.

Waar ga je werken?

Lunenburg Administratie- en Advieskantoor staat voor de complete verzorging van administraties voor vooral het MKB en de bouwsector. Jaarrapporten, belastingzaken, salarisadministraties, begrotingen en prognoses: het zijn allemaal dingen waar vele ondernemers weinig van weten. Zij zijn goed in hun vak en zien de administratie als een noodzakelijk kwaad. Om ze te ontlasten van deze belangrijke taak, kunnen ze Lunenburg inschakelen voor alle facetten van deze administratie.

Op een persoonlijke en informele manier zorgen zij voor kwaliteit. In plaats van slechts een administrateur te zijn, zijn ze bij Lunenburg een echte sparringpartner voor de ondernemer. Door als klankbord naar de ondernemer toe te fungeren, is de ondernemer in staat om zijn bedrijf, indien en waar nodig, tijdig bij te sturen. Lunenburg stelt henzelf het doel dat hun klanten niet voor (financiële) verrassingen komen te staan.

In 1999 is Lunenburg goed bevonden om toe te treden als lid bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, kortweg NOAB. Tevens zijn ze aangesloten bij het Register Belastingadviseurs, in de wandelgangen ook wel RB genoemd. Zij zijn als bedrijf gecertificeerd dat zij als kantoor volgens de nieuwste methode (SBR) alle communicatie naar overheden en ook banken kunnen verzorgen.